Benicarló:

Grup de Bombos i Tambors Stim. Crist de La Mar
 

Aquest grup va nàixer al maig del any 2000 amb motiu del 350 aniversari de l'arribada del Santissim Crist del Mar a Benicarló.

El grup va ser batejat amb el nom del “Santíssim Crist de la Mar de Benicarló”, després de consultar i reben la aprobasió del rector de l'Església de Sant Pere Apòstol, Mossen Canelles. 

Els colors que ens identifiquen són, el morat per a la besta i el negre per al faixí i la capa. 

L'estendard consta de fons morat, lletres daurades al voltant de la imatge del Crist del Mar de Benicarló. 

Es realitze la presentació del grup, benedicció dels instruments i estendard, l'11 de Novembre del 2000 en l'Església de Sant Pere Apòstol. Sent en eixe moment un total de 25 components. 

Desde aquest any fins al 2009 desfila en les procesons de Setmana Santa amb la Confraria Santíssim Crist de la Flagel·lació.

A partir del 2009 desfila en les processons de Benicarló en col-laboració amb la Junta de Cofraries de la Setmana Santa de Benicarló. 

Ja en este primer any 2001 es participe en nombrosos actes, destacant entre ells la II exaltació provincial del bombo i el tambor en Benicassim, processons de Vinaròs, rompida de l'hora de L'Alcora i de Benicarló, exaltació del bombo i el tambor de Moncofa, processons de pujada i baixada del Santissim Crist de la Mar, processó del Diumenge de Rams de Benicarló i les processons de Setmana Santa de Benicarló. 

Varen col·laborar en a l'obra teatral “l'estel del Collet, Nadal a Benicarló” en els anys 2002 i 2003. 

En l’any 2003 van començar la seua participació en la processó de La Candelaria en l'Ametlla de Mar (Tarragona).

gallery/benicar2 v1
gallery/benicar2 v2
gallery/img-20180619-wa0007